Calculator

Standplaats:
Amersfoort
Startdatum:
07.10.2019
Einddatum:
02.05.2019
Maximaal tarief:
€ 100.00
Uren per week:
40

Vacancy details
Vacancy title Calculator
Business unit NL-Mobility | Staff
Location Netherlands | Amersfoort
Salary | Marktconform

Functieomschrijving
Ben jij de teamspeler die met de juiste creativiteit en kennis een concurrerende en kosten efficiënte aanbieding weet te maken voor diverse projecten binnen de domeinen Openbare Verlichting en Verkeersmanagementsystemen? Of wil jij je hierin ontwikkelen? Dan is Dynniq de plek om je ambities te realiseren!

Wat je gaat doen
Als Calculator ben je verantwoordelijk voor het opstellen van kostprijsbegrotingen. Je bepaalt (samen met collega’s) de werkwijze, doorziet het werk en wint relevante informatie in bij opdrachtgevers en toeleveranciers om te komen tot de juiste calculatie en de uiteindelijke aanbieding naar aanleiding van de vraag van de klant. Dit zowel zelfstandig als in teamverband voor complexe, technologische en multidisciplinaire aanbestedingen. Bij opdracht draag je mede zorg voor een adequate werkoverdracht.

Wie wij zoeken
In het kort: accuraat én een uitstekende organisator.

Daarnaast beschik je over:

  • Minimaal een afgeronde MBO (HBO is een pré) opleiding bij voorkeur richting elektrotechniek of installatietechniek;
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een soort gelijke functie op het gebied van besturings- en installatiesystemen in de infrastructuur (in de domeinen Openbare Verlichting, Verkeersmanagementsystemen en Technische installaties);
  • Ervaring met RAW methodiek, UAV-GC en System Engineering is een pré.


Wat wij bieden
Een enthousiast en gedreven team dat gaat voor de gezonde winst, ruimte voor je eigen ontwikkeling en kansen op doorgroei binnen de organisatie.
Bij deze verantwoordelijke en afwisselende baan behoort uiteraard een goed salaris, afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten. Tevens heeft Dynniq uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Vakinhoudelijk bijblijven is van het grootste belang en Dynniq ondersteunt je daarbij met diverse opleidingen en trainingen.

< Ga terug naar het overzicht met alle opdrachten